top of page
Yazarın fotoğrafıserda buyukkoyuncu

ÖLÜMDEN DÖNDÜM… (1)

ÖLÜMDEN DÖNDÜM… (1)

FireShot Capture 3 - @serdabuyukkoyuncu • Instagram foto_ - https___www.instagram.com_p_Bm3AvqgA9bn_.png

.

Dehşet Ovacık-Alaçatı-Bodrum bayram tatilimizin Ovacık bacağında hayat mükemmel başladı. Sevgili dostumuz @figenerbas ın Alaçatı’daki çok şık butik otelinde kalmaktı niyetimiz.

.

Korku filmi misali ecelden kurtuluş yok. O cennet gibi otel, yer bulamasak da az daha hayata veda ettiğim yer olacaktı. @saffetemretonguc katil, Figen de yardım ve yataklık eden olacaktı.

.

Otelde yer kalmadığını öğrenince dünya tatlımız @halided.design ların Türkiye’nin Toscana’sı Ovacık’taki gerçek olamaz çiftliklerinde bayramı kutlama kararı aldık.

🙄

Her şey müthiş neşeli. Halide ve eşi tam bir sağlıklı gıdalar gurusu. Kaynakları ise devlet başkanlarının bile mutfaklarını donatan @ipekhanimciftligi ve zekası, hazır cevaplığı, hınzırlığı beyninden taşan

sahibi Pınar.

😏

Halide deli, Pınar ondan deli. Halide tasarımsız yaşayamıyor, evinin her köşesinden, yediğimiz her şeye kadar estetik çılgını.

🤗

Pınar:

Kadın önce sağlıklı gıda tüketmeye takmış kafayı, hızını alamamış üretmeye başlamış. Olay bize kadar sirayet etti.

👑

Halide’nin altında kalmamak için baloya gider kıvamında hazırlık yapıp, yemeğe öyle gider olduk.

😂

Sohbetler… Ayy hepimiz sağlık gurusuyuz sanırsınız. Amaç Pınar’a rezil olmamak. Bir sağlıklı yiyoruz ki, o iğrenç market gıdalarını nasıl yiyorlar sohbetleri havalarda uçuşuyor. Sanki tarlada biz yetiştiriyoruz kıvamında muhabbetler.

🤪

Pınar’ın anlattıklarından sonra sanırım artık Hint fakiri olmaya karar verdim. Ben, ‘yiyemiyciiğim hiç bir şey dışarda artık’ moduna geçtim. Saffet ise tabakları silip süpürmece modunda. Kimsenin bakmadığı anlarda porsiyon tazelemeler, ‘kalmasın yazık olur’lar falan.

😍

Günler birbirinden güzel geçiyor…du. Ve Figen bizi oteli @vientoalacati ya kahvaltıya davet etti.

🦅

Kuş sütü bile vardı sofrada. Pınar, İpek Hanım’ın çiftliğinde onu bile yapmış. Yani öyle dedi Saffet. Figen de @ipekhanimciftligi showroom u gibi.

😋

Pınar ne üretse çiftliğinde, Figen onu kullanıyor sağlıklı mutfağında. Figen de bir başka deli. Ticaret ve sağlık arasında sağlık ve kaliteyi seçmiş.

😎

Akşamında da yeni açtıkları kabuklu deniz ürünleri restoranı @sotaalacati da yemek yiyeceğiz. IN INI INNNN. Devamı yarın.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page